Sunday, April 18, 2010

::. TAG 10 from Kak Leily .::

Jln2 ujung minggu kat blog kak leily, tetiba nampak nama di tag.. hehe
so, tgh busan ptg2 ni, daku pun merajinkan diri la utk jwb soklan2 tu sume..



Copy tajuk entry “sepuluh” dan paste di post anda. Anda dikehendaki untuk menjawab sepuluh soalan di bawah dengan menggunakan bahasa melayu sepenuhnya


[1] Siapakah diri anda di rumah?
- seorg isteri & mama kpd 3 org anak perempuan.
- kekadang jd mama tarzan, sbb geng 'powerpuff girl' ni terlebih aktif. huhu..

[2] Siapakah diri anda disamping rakan?
herm.. sape ekk..
- seorg kawan yg buleh ajak pegi mana2 terutama bab menghabiskn duit kat sogo ke, jln tar ke, midvalley ke.. ekeke
- ada jugak jdkan sbg tempat meluah perasaan. huhuu

[3] 5 benda yang anda idamkan tetapi masih belum tercapai
- tepon sony ericsson satio.
- kamera dslr.
- insurans pndidikan utk anak2.
- ubahsuai umah beso2
- anak lelaki

[4] Siapakah nama pasangan anda?
Muhammad Darbi bin Malik

[5] Ceritakan 5 perkara yang anda paling suka tentang pasangan anda
- soft spoken. (abaikan ayat omputih ni, blur ar nk cari ayat melayu. ekeke..)
- dada dia yg bidang. hua hua hua..
- mata dia..
- senyum dia..
- rajin tlg buat keje umah & jaga anak2.

6] Bila tarikh anda couple?
9 Mac 2002

[7] Apakah kenangan pahit anda bersama pasangan anda?
herm.. maleh nk ingat yg pahit. buat menyakitkn + menyusahkan ati jer nnt.

[8] Lagu tema cinta anda?
dua insan - eva & ezad

[9] Apa perubahan yang ingin anda lihat dari pasangan anda?
herm.. yg ni bior ler gitau direct kat dia jer kalo ada pun.. tulih kat sini, mcm bgtau keburukan dia la plak kan.. ekeke

[10] Tag 10 rakan ada yang lain
adehh.. ni yg susah ni. mmber blog tak smpai 10 org. haha..
mana yg ada jer la ekk..
- ct
- nissa
- wawa
- iris
- kak mida
- biemalik

sekian... terima kaseyyyyyy =)

2 comments:

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hikhihhik..
bagus!!.. cepat lak tu siap, A+ la gitu..konfom!!
kalo rajin cenggini, siap la nnti.. :)

Noza said...

haha kak leily.. kite mmg rajin. :p