Tuesday, May 11, 2010

::. Baby With Soother Or Feeding Bottle Contest .::



Hihi.. dpt tag dr CT pulak.. Buat muka tak malu pi join.. (ekceli tak penah masuk umah N.A.I tuan empunya contest, tetiba pi join skaki.. hehe )

Antara syarat2 dia...

1. Jadi FOLLOWER blog ni – ngeee..;) - udah dong

2. Buat ENTRY berkenaan dgn contest - pun sudah

3. COPY banner di atas and letak kat side bar blog u all dengan link sekali la. - siap!

4. Upload SATU atau DUA gambar anak yang berumur in between 0-4 tahun dengan PUTING atau BOTOL SUSU atau KEDUA2NYA sekali pn boleh tp jgn lebih dua keping. - dah upload

5. Sertakan sekali nama anak, tarikh lahir, dan email u all untuk dihubungi - dah letak

6. Sila TAG kepada member2 anda yang ada anak..berapa TAG pn xkesah at least SATU - huhu.. sape ekk nk tag.. at least 1 kan.. kite tag :

KAK MIDA

7. Dan last sekali JANGAN la lupa tinggal komen berserta linknya kalau tidak nanti cane N.A.I nk terjah untuk confirmation u all nanti. - orett..

fuhh! bnyk sungguh syarat2 dia. kene tgk betul2 nih, takut ada yg cicir. ekeke..

so.. gambo yg dipilih ialah...



amik gambo wafa ni sbb dia ler yg paling lama melekat ngan puting dia tuh. awal thn ni baru dpt stopkan dia. tu pun jenuhhhh.. terpaksa tadah telinga dgr ayat2 cinta dr dia mintak puting. hehe...

ok, nama anak.. NUR WAFA HUMAIRA BT MUHAMMAD DARBI
tarikh lahir.. 23 Nov 2006
Emel mama... lovelyngel83@yahoo.com

oh ye.. tarikh tutup contest ni 6.6.10.. ^_^

1 comment:

N.A.I said...

Salam..haha cutenye..nurul dh terjah,tq join.