Tuesday, May 5, 2009

::. 1st ball cake .::




aduyaii.. lama sungguh tak update blog ni.
abis naik sawang. huhu..
kemalasan ditahap yg maksimum sungguh.
ekceli simptom2 morning sickness tu dh bnyk kurang..
uwekk2 pun dh tak de.. klu ada pun, sekali dlm 2 minggu ler kot. hehe..
perfume dh bleh bau skit2..
cuma bab mekap tu still malas. tak terbukak lg pintu ati ni.. huhu..
ari tu deco kek utk mmber awa.. awa msk kek, aku tlg deco jer..
bile tah diri ni nak rajin blk buat kek.
ikutkn bln 5 ni plan nk buat cupcake utk deeja bwk gi school sempena teacher's day..
pstu nk buat cupcake sempena mother's day.. nk wat surprise ler konon..
nk send kat opis mak. hehhe..
pstu ujung bulan plak ijah kawin.. ingat nk wat cuppies skit bg present kat dia.. (ni klu rajin ler..)
awal bln 6 dh tentu kene bersilat kat dapo.. nk wat cuppies ngan kek hantaran utk adik iparku.. jijie.. (adik ker.. aye lg muda tau. ekeke...)
insyaAllah buleh kot.. ape yg penting.. kene rajin ar.. tak bleh maleh2.
plan nak amik cuti 3 ari.. anak2 letak umah Ngah.. pstu bleh ar buat ape yg patut kat dapo tu..
klu tak anak dara 2 org tu pun sibuk sama nak menolong. huhu..
nunn kat atas tu kek yg aku deco utk mmber awa tu..


3 comments:

FiDa@aMiDa said...

wah lawanya kek tu noza...belajar kelas deco ker?

it'S mE.. NoZa said...

lawa ekk.. tenkiu2. main belasah jer tu buat. penah attand kelas deco cupcake.. tau ler basic deco tu skit2..

FiDa@aMiDa said...

okaylah tau basic deco...yg lain tu kena kreatif lah kan hehehhe...selalu buat nanti jadi terror lah :)